Naturlig vattenrening utan kemikalier med över 46 års erfarenhet!

Vattenprover till kraftigt rabatterade priser!

Ackrediterat Laboratorium som även de flesta kommuner vänder sig till.

Europe Vattenrening AB använder sig av SGS Analytics Sweden AB (f.d. SYNLAB/Alcontrol) som är ett ackrediterat Laboratorium för att våra kunder alltid ska känna sig trygga över att utlåtandet av deras vattenanalys är undersökt av ett helt oberoende Laboratorium.

Vi säljer analyserna till självkostnadspris till kunden utan att tjäna på själva analyserna! Varför gör vi detta?! Därför att vi vill i möjligaste mån se till så att kunden får gjort en äkta oberoende analys som man kan lita på och grunda en riktig offert på!

Extra information som berör alla: Tyvärr är det alldeles för många där ute som gör en “gratisanalys” där analysansvarige visar sig vara säljaren av filter därefter! Med ett par få värden tillhands köper kunden filter i god tro, utan att kanske veta hälften av sanningen om sitt vatten och Om de ens var i behov av ett filter! fick ni svar på: bakterier? radon? bly? koppar? cod:mn? aggr. kolsyra?

Välj vårt alternativ istället! Trygghet för Er är att analysen utförts av ett helt oberoende Ackrediterat Laboratorium som inte säljer vattenfilter! Ni som kund är den sista som håller i flaskan och som skickar denna med frankerat kuvert till laboratoriumet!

Provflaska, följesedel, kuvert färdigt med porto! Allt ingår!

Vi har fyra olika prover att välja på, Kemisk-fysikalisk, Mikrobiologisk, Radon,  Tungmetaller . För hälsans skull rekommenderas att samtliga prover görs. Provet heter då Vattenanalys Allt i ett för hälsan.

Läs mer om våra analyspaket & beställ i e-handeln tryck här »

KAMPANJ (Analysavdrag!) inhandla en säker och ackrediterad vattenanalys via vår e-handel till subventionerade priser och få i efterhand ett analysavdrag av max belopp 920 kr inkl.moms per kund, avdraget gäller endast för råvattenanalys som offert grundats på och filteranläggning beställts efter. Beställning av filter måste gjorts under offertens giltighetstid (30 dagar från utskriftsdatum), och vid beställning hänvisar ni till denna kampanj. Analysavdraget gäller vid köp av komplett filtersystem över 10.000 kr inklusive moms. Kampanjen uppdaterades 2023-01-09 och gäller tills vidare.

Riktvärden tolkning utav vattenanalysresultat-PDF Länk klicka här

Livsmedelsverkets råd om enskild förbrukning Länk klicka här